The Day We Die – Tragedia Colectiva a unui cantec

Categories: Limbajul muzical
Tags: ,
Comments: No Comments
Published on: 31 octombrie 2015

„The Day We Die” – 30 OCT 2015 – „Ziua in care vom muri” a formatiei Goodbye to Gravity va ramane pecetluita cu litere de foc insangerate ca dovada a unei cereri nefaste in Univers.

Tragedia de vineri seară din Clubul Colectiv din Bucureşti a pornit de la efectele pirotehnice folosite în timpul concertului de lansare a unui nou album al trupei Goodbye to Gravity. Primul single lansat de formaţie de pe noul album se intitulează, în mod straniu, „The Day We Die”, Ziua în care murim – scrie Realitatea.net

O tragedie de proportii in care rudele victimelor cauta vinovati pentru a plati, un sistem sanitar pus in alerta si politicieni nevoiti sa dea un raspuns. DE CE?

E tare curios cum in asemenea situatii apar la iveala toti avocatii si procurorii lui Dumnezeu. In asemenea tragedii majoritatea oamenilor cauta vinovati si victime. Cauta raspunsuri si se ridica cele mai multe intrebari. DE CE?

Acum cateva zile televiziunile aveau in prim plan tema politistului cazut in groapa mortii. Vinovat – Ministrul de interne GABRIEL OPREA. Vinovat politistul ca se afla in coloana oficiala a demnitarului? Vinovat Ministrul Oprea ca s-a gasit sa inroleze in coloana sa oficiala tocmai politistul supus „ghinionului”? Daca NU se intampla tragedia mai era vinovat OPREA?.. Daca nu se intampla tragedia Clubului Colectiv, se mai intreba cineva daca avea sau nu autorizatie pentru efecte pirotehnice?.. Si cate alte evenimente se desfasoara fara autorizatie dar daca nu se intampla tragedii, raman in anonimat! De ce este nevoie de cazuri extreme pentru a se cauta vinovati?..

O serie de intrebari care apar DUPA tragedie, si prea putin luate in seama INAINTE.

Despre acest lucru vreau sa vorbesc in acest articol.

Putini iau in seama Puterea Creatoare a SUNETULUI desi in Ioan 1:1 se da esenta a tot ceea ce se intampla: „La inceput a fost CUVANTUL – adica sunetul, vibratia, litera rostita, pe frecventa Legii Universului.

Deaceea sta scris: „Vorbirea voastra sa fie totdeauna cu har, dreasa cu sare, ca sa stiti cum trebuie sa raspundeti fiecaruia.” (Col.4:6)

Insa de cele mai multe ori cuvintele noastre nu respecta principiul de functionare al Universului si produce dezechilibre importante in care Universul este nevoit sa intervina fie prin distrugerea elementului virusat, fie prin creearea unei noi structuri care sa echilibreze sistemul.

In cartea sa – Legea Universului, Kesisan Bedros explica cum creem o entitate energetica fara sa ne dam seama.

cum se creeaza o entitate energetica

Acest fragment este rezumat de Isus (Yeshua din Nazareth) prin cuvintele: „Va spun ca, in ziua judecatii, oamenii vor da socoteala de orice cuvant nefolositor pe care-l vor fi rostit.” (Mat.12:36)

Ce a facut Goodbye to Gravity? Ce au facut cei peste 300 de participanti care au venit sa sustina Lansarea Albumului a carei prima melodie se intituleaza „The Day We Die”, (Ziua în care murim)?
Au creeat energie distructiva.


Despre modul in care acest LOGOS Trilateral ne influenteaza energetic am scris mai multe in articolul „O cantare noua”.

Iar despre Puterea Creatoare si distructiva a Muzicii am scris amanuntit in cursul „Limbajul ezoteric al Muzicii”.. Prin acest curs va puteti initia in formele de manipulare prin muzica, si veti intelege ce inseamna sunetul ca vibratie grosiera a Gandului Creatiei. Despre acest lucru gasiti mai multe in capitolul IV din curs – „Influenta cantului vocal asupra organismului”.

De ce este necesar sa stiu aceste lucruri?

Pentru ca muzica este o forta. Muzica este o forma de energie. Prin muzica poti creea sau poti distruge.
Energia atomica poate creea sau poate distruge. A cunoaste legile prin care o poti manui, insamna sa poti lucra cu aceasta energie.
Energia electrica pe care o folosim uzual poate creea sau poate distruge. Faptul ca citesti acest articol inseamna ca a fost folosita energia electrica pentru a porni un procesor, si tu folosesti acum energie electrica pentru a citi acest articol.
Suntem invatati de mici cum sa ne ferim de efectul distructiv al acestei energii si invatati cum sa o folosim in bine. Suntem invatati cum sa ne protejam impotriva ei si cum sa o stapanim.
In mod asemanator, Energia Creatoare ce se afla in fiecare fiinta umana poate creea sau distruge. Insa cei care detin secretul nu vor ca tu sa stii cum sa o folosesti, si deaceea sub masca unor programe guvernamentale de ajutor pentru umanitate, sub masca vaccinurilor, sub masca protectiei populatiei, acestia anihileaza orice legatura intre tine si Sinele tau Superior.

Despre aceasta putere latenta ce se afla in fiecare dintre noi, am scris in Cursul – „Gandeste liber si Creativ” , curs ce prezinta peste 30 de metode practice Cum sa trezesti Puterea Creativa din tine.

De ce spun toate aceste lucruri?

Pentru ca ceea ce ne distruge este propria noastra ignoranta. Daca am fi constienti ca fiecare actiune a nostra facuta astazi, ne poate schimba destinul, am fi mai atenti.
Cand suntem rapusi de o boala iar doctorul iti prescrie regim (sa nu mananci sarat, sa te feresti de grasime, sa nu mai fumezi, sa nu mai bei alcool, etc), devii constient de influenta acelor alimente asupra sanatatii tale.
Tot asa, fiind constienti asupra modului cum functioneaza Legea Universului, vom sti cum sa actionam In Lege.

In lume sunt doar doua cai: „Calea suferintei – prin calcarea Legii si Calea placerii – actionand IN LEGE”.

Acest principiu a fost experimentat si cantat de un mare intelept al lumii. Psalmii sai sunt mai mult decat poeme, sunt adevarate repere luminoase intr-un haos intunecat.

El spune:
Ferice de omul care nu se duce la sfatul celor rai, nu se opreste pe calea celor pacatosi si nu se asaza pe scaunul celor batjocoritori! Ci isi gaseste placerea in Legea Domnului, si zi si noapte cugeta la Legea Lui!” (Psalmii 1:1-2)

Legea Domnului este desavarsita si invioreaza sufletul; …. ea da intelepciune celui nestiutor.” (Ps.19:7)

Sa vina peste mine indurarile Tale, ca sa traiesc, caci Legea Ta este desfatarea mea. (Ps.119:77)

Daca n-ar fi fost Legea Ta desfatarea mea, as fi pierit in ticalosia mea. (Ps.119:92)

Multa pace au cei ce iubesc Legea Ta si nu li se intampla nici o nenorocire. (Ps.119:165)

Deaceea, bucurati-va actionand In Lege pentru ca LEGEA LUI nu poate fi incalcata.

Pentru progres si libertate
Eusebiu Voinea
Eusebiu VoineaNo Comments - Leave a comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Welcome , today is vineri, 1 iulie 2022

Centrul de preferințe pentru confidențialitate