Iata ce se intampla in corpul nostru cand ascultam muzica

„Daca vrei sa descoperi misterele Universului, gandeste in termeni de energie, frecventa si vibratie”. Nicola Tesla

Daca vrei sa faci transformari la nivel fizic, folosesti cuvintele.
Daca vrei sa faci transformari la nivel rational, folosesti numerele.
Daca vrei sa faci transformari la nivelul sufletului, folosesti muzica.

Multi au invatat sa afirme tehnic: „muzica este un limbaj”. Insa nu toti cei care afirma acest lucru, au si reusit sa decodifice acest limbaj.

Pentru a te intelege cu cei din Franta, inveti limba franceza.
Pentru a te intelege cu rusii inveti limba rusa.
Pentru a te intelege cu chinezii inveti lima chineza, cu evreii, ebraica si tot asa mai departe.

Departe de a fi o limba internationala, sunt inca multi oameni care nu pot comunica in limba engleza. Insa absolut toti oamenii vibreaza si comunica prin muzica, pentru ca acest limbaj nu se decodifica in lumea fizica.

Desi sunetul este un produs fizic prin vibratia pe o anumita frecventa calculata fizic, inlantuirea lui intr-o forma organizata vorbeste in lumea emotilor, a trairilor sufletesti si a spiritului.

In materialul video de mai jos, este facuta o demonstratie cu un tonoscop pe care se presara nisip fin si este recordat la diferite frecvente sonore. Ce se intampla este de-adreptul uimitor. Priviti:

Asa cum sunt 3 acorduri fundamentale, TONICA , DOMINANTA si SUBDOMINANTA, la fel sunt sase frecvente fundamentale: 396, 417, 528, 639, 741 si 852 Hz. La acestea au mai fost adaugate, respectand principiul armonic, inca trei: 174, 285 si 963 Hz. Dintre frecventele fundamentale, una se remarca in mod deosebit – 528 Hz – considerata a fi frecventa iubirii divine, Codul Sursa. Aceasta frecventa ne readuce in armonie divina cu toata Creatia, facilitand vindecarea si miracolele.

• UT – 396 Hz – eliberează de frică şi culpabilizare
• RE – 417 Hz – soluţionarea situaţiilor nerezolvate
• MI – 528 Hz – transformare şi miracole (repară ADN-ul)
• FA – 639 Hz – conexiune / relaţionare interumană
• SOL – 741 Hz – expansiunea constiintei
• LA – 852 Hz – dezvoltarea intuitiei, restaurează ordinea spirituală
• SI – 963 Hz – accesarea energiei creatorului

Datorita conspiratiei mondiale care din 1917 au tot schimbat acordajul instrumentelor de la A432 la A442, apoi la A444 ca in 1940 sa se stabileasca la A440 si introdus la nivel mondial de catre Organizatia Standardelor Internationale (ISO – International Standards Organization) in 1953, aceste frecvente nu mai sunt atinse deloc in melodiile pe care le ascultam astazi.

Dr. Leonard Horowitz scrie: “Industria muzicala este caracterizata prin aceasta frecventa impusa, care are rolul de a creste agresiunea, agitatia sociala si emotiile negative, predispunand oamenii la boala fizica.”

Iesi afara pe strada si priveste in jur. Ce vei vedea? Elevi, adolescenti, oameni maturi… ce au in comun toti acesti oameni? Asculta muzica la telefon sau la mp3 player! Astfel, manipularea prin intermediul acestei frecvente este maxima. Ingenios, nu? Sa nu uitam vorbele lui Nikola Tesla: “Daca vrei sa afli secretele Universului, atunci gandeste-te la energie, frecventa si vibratii”.

Vibratiile scazute ale frecventei de 440 Hz sunt daunatoare fiintelor umane, caci duc la dizarmonie si ura.

Priviti si ascultati videoclipul de mai jos: in prima parte, veti auzi o melodie la 432 Hz, iar in a doua parte, veti asculta o melodie la 440 Hz. Veti constata diferentele. 432 Hz este o frecventa pura, logica si naturala; 440 Hz este o frecventa ce promoveaza materialismul, ura si deconecteaza oamenii de la natura.

Despre matematica vibratiei si a sunetului, legatura existenta intre muzica si partea invizibila a omului – Partea Energetica. Cum actioneaza aceasta asupra emotiilor, cum influenteaza cantului vocal organismul cat si ce se intampla dincolo de limite dincolo de sunetul nedetectabil cu urechea umana (ultrasunetele), cum sa acordam instrumentele proprii pe frecventa naturala si cum sa contracaram acest atac subtil, poti afla parcurgand cursul – Limbajul ascuns al Muzicii.

Pentru libertate
Eusebiu Voinea
Eusebiu Voinea

Un comentariu

  1. d'Albon Alexandru

    Poate acum cănd frica de moarte devine acerbă în lume, prin răspăndirea coronavirusului, oamenii o să-și facă timp pentru adevărata cunoaștere și vor accesa informații care poate să le schimbe frecvența vibratorie.
    Eliberarea de frică se poate realiza prin stimularea timusului, crescănd nivelul de vibrație al chakrei Anahat, cel mai simplu intrănd în rezonanță cu o vibrație specifică manifestată mai ales prin muzică,frecvența manifestării iubirii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *