Andre Rieu plange victimele de la Clubul Colectiv

Categories: Stiri muzicale
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 7 noiembrie 2015

Muzicianul Andre Rieu a venit special la Bucureşti pe 7 noembrie 2015 pentru a onora memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv. Acesta a venit cu un avion privat, s-a recules timp de aproximativ 15 minute în faţa clubului si a facut două promisiuni pentru victimele incendiului: „1 – Va dona bani pentru victimele din Colectiv şi 2 – va compune o melodie special pentru aceştia”.

Andre Rieu, impresionat de tragedia de la Colectiv aprinde o lumanare si sa face o donatie pentru a ajuta victimele tragediei de la clubul Colectiv .

„Este foarte dificil. Viaţa este formată din amintiri, iar românii mi-au oferit atât de multe amintiri plăcute, în cele două săptămâni în care am fost aici. Când am auzit de ce s-a întâmplat, singurul gând a fost să vin aici şi să plâng alături de dumneavostră. Singurul lucru pe care pot sa vi-l ofer este muzica mea şi sper că asta vă va ajuta şi pe voi. Am făcut nişte DVD-uri cu concertele pe care le-am avut aici. Vreau să donez familiilor victimelor toţi banii pe care îi voi incasa. Sper să-i ajute. Promit că voi compune o melodie special pentru victime”, a declarat, plângând, muzicianul Andre Rieu.No Comments - Leave a comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Welcome , today is sâmbătă, 23 septembrie 2023

Centrul de preferințe pentru confidențialitate