Cuvintele virusate care pot strica o relatie

Stim ca sunetul este rezultatul unei vibratii si ca urmare, cuvantul rostit este o inlantuire de sunete emise intr-un camp energetic cu puterea de materializare. Am explicat acest lucru in articolul „Matematica vibratiei”. Insa de cele mai multe ori folosim aceasta energie inconstient si nu tinem seama de efectul bumerang pe care il cream.

Spuneam odata ca pe pamant sunt doua categorii de fiinte vorbitoare: Oamenii si ceilalti. Primii au capacitate creativa. Restul sunt consumatorii.
Referindu-ne la cei care creeaza, acestia o fac prin doua moduri:
1 – Prin cuvinte (pornite din propriile ganduri si emotii) si
2 – Prin organele sexuale

Prin cuvinte, omul are puterea de a se exprima şi de a comunica, de a gândi şi a crea evenimente in viaţa lui. A doua metoda nu face subiectul acestui articol.

Astfel dar, cuvintele pot avea incarcatura pozitiva sau negativa. Cuvintele pot vindeca sau pot rani. Cuvintele pot creea sau pot distruge. Cuvântul poate fi considerat magie, de aceea folosirea greşită a cuvintelor poate deveni magie neagră. Un cuvant negativ poate fi un blestem iar un cuvant pozitiv o binecuvantare.

I – CE SUNT CUVINTELE VIRUSATE

Pentru a intelege mai bine natura cuvintelor pozitive si negative, haideti sa aruncam o privire asupra scalei constiintei alcatuita de Dr. Hawkins, considerata de multi psihologi moderni ca cea mai actuala harta a emotiilor umane.
scala constiintei

Evident ca uitandu-ne pe aceasta lista, ne regasim pe multe trepte, insa starea pe care o manifestam frecvent reprezinta nivelul vibrational la care suntem si ca urmare, folosim cuvintele pentru a ne imprastia emotiile. Din pacate, voit sau fara voie, multi folosesc cuvintele pentru a împrăştia emoţiile otrăvite: furia, gelozia, invidia sau ura.
Dintre toate armele de distrugere pe care le-a inventat omul, cea mai teribilă este puterea cuvintelor care poate să distrugă fără să lase urme. Noi ne atacăm în permanenţă prin cuvinte şi ne omorâm unul pe altul în mod sistematic, de multe ori fără să ne dăm seama de acest lucru, nestiind cât de importantă este puterea cuvintelor.

Cuvintele intr-o relatie

Secolul XXI a adus cu sine nu doar inteligenta creativa pe care o vedem manifestata chiar in dezvoltarea tehnologica foarte rapida, ci si un soi de individualism cu o puternica dorinta de libertate specifica Varsatorului guvernat de vibratia planetelor Saturn si Uranus.

Astfel, relatiile care pana mai secolul trecut erau bazate pe dominatia celui mai puternic, specific Pestilor, nu se mai regasesc in noua era a Varsatorului in care tocmai am trecut (trecere inceputa din 1954 si definitivata complet in 2164) si vedem multe relatii incepute cu dragoste, cum se destrama rapid neputand sa faca fata vibratiilor specifice acestei epoci. O vibratie bazata pe respect, incredere, libertate, apreciere, dragoste autentica si idividualism.

Daca in cei 2000 de ani de vibratie pescala (epoca Pestilor) cuvintele negative erau procesate alchimic interior oferind putere unuia dintre soti (cel agresat) sa suporte agresiunile celui mai puternic si sa treaca mai departe, vibratia epocii de azi nu mai permite acest lucru.

Ne miram de ce sotul nu se mai poarta cum se purta, ne miram de ce nu mai exista atractie, ne miram de ce suntem singuri si lista mirarilor ar putea continua la nesfarsit. Si totusi, rezultatul nu este altceva decat recolta propriilor seminte semanate fara discernamant intr-un ogor foarte fertil.

Asemeni virusilor informatici care patrund in sistemele de calcul si afecteaza functionalitatea unui program sau al unui sistem de operare (windows, unix, linux, etc), la fel cuvintele se instaleaza in subconstient afectand functionalitatea psihologica a partenerului fie in mod pozitiv fie in mod negativ. La fel ca si virusii dintr-un cod informatic care pot fi mai slabi sau mai puternici, cuvintele pot instala un program care distruge treptat relatia, sau pot fi ca un vaccin care administrat in doza mica stimuleaza anticorpii sa lupte impotriva unei epidemii.

II – LISTA CUVINTELOR VIRUSATE

Cuvinte cu impact negativ asupra relatiei

– Sunt un prost, o proasta
– Nu mai stiu ce sa fac
– Ma disperi
Sunt cuvinte cu vibratie foarte joasa cu efect eliminatoriu. Practic ma elimin singur din orice ecuatie existenta, implicit ma elimin singur dintr-o relatie.

– Numai tu esti de vina
– Din cauza ta am ajuns unde am ajuns
– Tu niciodata nu ma ajuti (desi o face, dar s-a intamplat ca tocmai acum sa aiba alte prioritati)
– Tu niciodata nu speli vasele (desi o face, dar nu a facut-o atunci cand te-a plesnit pe tine disperarea)

Sunt cuvinte care instaleaza starea de insensibilitate si o sterge treptat pana ajunge ca partenerul sa fie considerat o bruta, insensibil la nevoia celuilalt.

Un virus extraordinar de puternic cu efect rapid in distrugerea unei relatii (similar cu stergerea tuturor datelor de pe hard) este reprezentat de cuvintele incrucisate spuse la intervale diferite care se exclud reciproc.
De exemplu:
Azi spun – Esti idealul meu, visul meu implinit, tot ce mi-am dorit. Peste un timp (o saptamana, o luna) – mereu am visat la un barbat/femeie cu X calitati. Oare voi gasi vreodata? Toti/toate sunteti la fel.
sau
Dupa 6-7 raporturi intime femeia spune: „Esti extraordinar, ma faci sa ma simt foarte bine cum nu m-a facut nimeni pana acum. Ma faci sa ma simt femeie”. Pe langa aceste cuvinte ea afiseaza si o stare orgasmica. Peste 2 luni, dupa nenumarate raporturi intime, femeia rabufnid spune: „Nici la pat nu te pricepi. Niciodata nu am avut orgasm cu tine”.
Practic, aceste tipuri de cuvinte incrucisate instaleaza comanda de „shout down” a relatiei. O stare de „game over” care inchide practic orice cale de comunicare. Se instaleaza lipsa increderii nascand intrebarea: „Cand o fi spus adevarul? Oare ce sa cred, prima afirmatie sau a doua?”. Mintea logica refuza sa gaseasca o explicatie cand doua adevaruri se anuleaza reciproc. Practic aceste tipuri de cuvinte incrucisate scurtciruiteaza relatia ducand-o inevitabil la sfarsitul ei.

Cuvinte cu impact pozitiv asupra relatiei

– Esti oaza mea de liniste
– Regina mea, regele meu
– Esti completarea mea
– Ma inspiri
– Cu tine uit de toate problemele
– Tu imi dai putere sa trec peste orice
– Ma simt extraordinar de bine cu tine
– Impreuna suntem cei mai puternici

Daca observati scala constiintei lui Hawkins, aceste cuvinte au o vibratie foarte inalta instaland programe ce duc catre treptele superioare cu vibratie de peste 500 khz.

Cuvinte reparatoare

Numite si cuvintele magice ale vindecarii el au o putere de depanare a virusurilor extraordinare. Aceste cuvinte sunt:
– Iarta-ma
– Multumesc
– Te iubesc

Pentru o vibratie inalta
Eusebiu Voinea
Eusebiu Voinea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *